Tietosuojalauseke

Voimaantulopäivä: 09th lokakuu 2020

Tämän lausunnon edelliset versiot ovat saatavilla tätä.

Shaip ottaa asiakkaidensa yksityisyyden vakavasti. Tämä tietosuojakäytäntö (käytäntö) selittää, kuinka Shaip kerää, käyttää ja jakaa asiakastietoja verkkosivustolla https://www.Shaip.com ("Verkkosivusto") ja Shaip-mobiilisovelluksessa ("Sovellus") ja yhdessä verkkosivuston, "Verkkosivuston" kanssa /Sovellus"). Jos sinulla on tätä käytäntöä koskevia kysymyksiä tai huolenaiheita, ota meihin yhteyttä.

Tarkista tämä tietosuojakäytäntö huolellisesti. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt tämän tietosuojakäytännön ehdot. Lisäksi käyttämällä tätä sivustoa suostut tietojesi keräämiseen, käyttöön, paljastamiseen ja säilyttämiseen tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla.

Tämän tietosuojakäytännön voimaantulopäivä on ilmoitettu tämän tietosuojakäytännön yläosassa. Jatkamalla sivuston käyttöä Voimaantulopäivän jälkeen hyväksyt muutetun tietosuojakäytännön. Muutettu tietosuojakäytäntö julkaistaan ​​tällä sivulla, ja se korvaa kaikki aiemmat versiot. Tarkista tilanne säännöllisesti ja varsinkin ennen kuin annat henkilökohtaisia ​​tietoja.

Tämä käytäntö koskee keräämämme tietoja:

Rekisteröitymisen aikana ja sen jälkeen ja / tai alustallamme olevien töiden suorittamisen aikana; Sähköpostitse, tekstiviesteinä ja muissa sähköisissä viesteissä sinun ja tämän verkkosivuston / sovelluksen välillä; Mobiilisovellusten ja työpöytäsovellusten kautta, jotka lataat tältä verkkosivustolta / sovelluksesta, joka tarjoaa erillisen, ei selainpohjaisen vuorovaikutuksen sinun ja tämän verkkosivuston / sovelluksen välillä; Kun olet vuorovaikutuksessa mainonnan ja sovellusten kanssa kolmansien osapuolten verkkosivustoilla ja palveluissa, jos kyseisissä sovelluksissa tai mainonnassa on linkkejä tähän käytäntöön. Lisätietoja käyttämistämme tekniikoista, keräämistämme henkilökohtaisista tiedoista sekä seurannan hallitsemisesta tai estämisestä tai evästeiden poistamisesta, katso Evästepolitiikka.

Tietoturva ja -tallennus:

Olemme toteuttaneet toimenpiteitä, jotka on suunniteltu suojaamaan henkilötietojasi vahingossa tapahtuvalta katoamiselta ja luvattomalta käytöltä, käytöltä, muuttamiselta ja paljastamiselta.

Tietojesi turvallisuus riippuu myös sinusta. Jos olemme antaneet sinulle (tai jos olet valinnut) salasanan päästäksesi tiettyihin verkkosivustomme / sovelluksemme osiin, olet vastuussa tämän salasanan luottamuksellisuudesta. Älä jaa salasanaasi kenenkään kanssa, äläkä käytä tämän verkkosivuston / sovelluksen salasanaa millään muulla alustalla tai palvelussa.

Valitettavasti tiedonsiirto Internetin kautta ei ole täysin turvallista. Vaikka teemme parhaamme henkilötietojesi suojaamiseksi, emme voi taata verkkosivustollemme / sovelluksellemme lähetettyjen henkilötietojesi turvallisuutta. Henkilötietojen välittäminen tapahtuu omalla vastuullasi. Emme ole vastuussa verkkosivustolla / sovelluksessa olevien tietosuoja-asetusten tai suojatoimenpiteiden kiertämisestä.

Shaip käyttää kolmannen osapuolen toimittajia ja isännöintikumppaneita laitteisto-, ohjelmisto-, verkko-, varastointi- ja niihin liittyville tekniikoille alustan ylläpitämiseksi. Yritysmyyjät ja yhteistyökumppanit noudattavat yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR) palvelu- tai sopimusehtojen mukaan. Käyttämällä alustaa valtuutat Shaipin siirtämään, tallentamaan ja käyttämään tietojasi Yhdysvalloissa ja muissa maissa, joissa toimimme.

Sitä ei sovelleta tietoihin, jotka ovat keränneet:

Offline-tilassa tai millä tahansa muulla tavalla, mukaan lukien millä tahansa muulla yhtiön tai kolmannen osapuolen (mukaan lukien tytär- ja tytäryhtiömme) ylläpitämällä verkkosivustolla / sovelluksessa; tai mikä tahansa kolmas osapuoli (mukaan lukien tytäryhtiömme ja tytäryhtiömme), mukaan lukien minkä tahansa sovelluksen tai sisällön (mukaan lukien mainonta) kautta, joka saattaa linkittää verkkosivustoon / sovellukseen tai olla siellä saatavilla.

Lue tämä käytäntö huolellisesti, jotta ymmärrät tietojasi koskevat käytännöt ja käytännöt ja sen, miten käsittelemme sitä. Jos et hyväksy käytäntöjämme ja käytäntöjämme, sinun ei tarvitse käyttää verkkosivustoamme / sovellustamme. Käyttämällä tätä verkkosivustoa / sovellusta hyväksyt tämän tietosuojakäytännön. Tämä käytäntö voi muuttua ajoittain. Jatkamalla tämän verkkosivuston / sovelluksen käyttöä muutosten tekemisen jälkeen katsotaan näiden muutosten hyväksyminen, joten tarkista käytäntö säännöllisesti päivitysten varalta.

Alle 18-vuotiaat lapset

Sivustoamme / sovellustamme ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille lapsille, kuten käyttöehdoissamme todetaan. Kukaan alle 18-vuotias ei saa antaa mitään henkilökohtaisia ​​tietoja verkkosivustolle / sovellukselle. Emme kerää tietoisesti henkilötietoja alle 18-vuotiailta lapsilta. Jos olet alle 18-vuotias, älä käytä tai anna mitään tietoja tällä verkkosivustolla / sovelluksessa tai sen ominaisuuksien kautta / rekisteröidy verkkosivustolla / sovelluksessa, tee ostoksia verkkosivustoa / sovellusta, käytä mitä tahansa tämän verkkosivuston / sovelluksen interaktiivisia tai julkisia kommentointitoimintoja tai anna meille tietoja itsestäsi, mukaan lukien nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi tai mikä tahansa näyttönimesi tai käyttäjänimesi käyttää. Jos saamme tietää, että olemme keränneet tai saaneet henkilökohtaisia ​​tietoja alle 18-vuotiaalta lapselta ilman vanhempien suostumusta, poistamme nämä tiedot. Jos uskot, että meillä saattaa olla tietoja alle 18-vuotiaalta lapselta, ota yhteyttä meihin.

Tietoja, joita keräämme sinusta ja kuinka keräämme niitä:

Keräämme erityyppisiä tietoja verkkosivustomme / sovelluksemme käyttäjiltä ja käyttäjistä, mukaan lukien tiedot:

jonka perusteella sinut voidaan tunnistaa henkilökohtaisesti, kuten etunimi, sukunimi, sähköpostitunnus, työnimike, rooli, puhelin, matkapuhelinnumero, yrityksen nimi, maa, syntymäpäivä, sukupuoli, LinkedIn-tunnus, osoite tai kaikki muut verkkosivuston tiedot / Sovellus kerää, joka määritellään HENKILÖTIETOISEKSI TAI HENKILÖKOHTAISEKSI TUNNUSTETTAVAKSI TIETOJEKSI SOVELLETTAVAN LAIN SOVELTAMISEKSI / muuksi tunnisteeksi, jolla sinuun voidaan ottaa yhteyttä verkossa tai offline ("henkilökohtaiset tiedot") kyse on sinusta, mutta henkilökohtaisesti ei tunnista sinua, kuten äänitetty ääni tai videot; missä voit tallentaa itsesi kuvankäsittelyä varten; Internet-yhteydestäsi, laitteistosta, jota käytät verkkosivustomme / sovelluksemme käyttämiseen, ja käyttötiedoista.

Keräämme nämä tiedot:

Suoraan sinulta, kun toimitat sen meille; Automaattisesti, kun käytät Yrityksen tuotteita. Automaattisesti kerätyt tiedot voivat sisältää käyttötietoja, IP-osoitteita ja tietoja, jotka on kerätty evästeiden ja muiden seurantatekniikoiden avulla.

Luottamuksellista tietoa

Shaip ei halua vastaanottaa sinulta luottamuksellisia tai omistettuja tietoja verkkosivustomme / mobiilisovelluksemme kautta. Huomaa, että Shaipille lähetettyjen tietojen tai materiaalien EI katsota olevan luottamuksellisia. Lähettämällä Shaipille tietoja tai materiaaleja, myönnät Shaipille rajoittamattoman, peruuttamattoman lisenssin kopioida, jäljentää, julkaista, ladata, lähettää, lähettää, jakaa, julkisesti näyttää, suorittaa, muokata, luoda johdannaisia ​​teoksia ja muuten vapaasti käyttää näitä materiaaleja. tai tietoja. Hyväksyt myös, että Shaip voi vapaasti käyttää ideoita, käsitteitä, taitotietoa tai tekniikoita, jotka lähetät meille mihin tahansa tarkoitukseen. Emme kuitenkaan julkaise nimesi tai muuten julkista sitä, että lähetit meille materiaalia tai muuta tietoa, ellei: (a) saamme etukäteen kirjallisen luvan käyttää nimeäsi; tai (b) ilmoitamme sinulle ensin, että tämän sivuston tietylle osalle lähettämäsi materiaalit tai muut tiedot julkaistaan ​​tai muuten käytetään nimesi kanssa; tai (c) laki edellyttää niin. Henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja, jotka lähetät Shaipille tuotteiden tai palvelujen vastaanottamiseksi, käsitellään yrityksen käytäntöjen mukaisesti.

[Huomaa: Huomaa, että tietyissä olosuhteissa henkilötietoja voidaan paljastaa valtion virastoille oikeudenkäynnin, tuomioistuimen määräyksen tai oikeudellisen menettelyn mukaisesti.]

Säilytysjakso

Emme säilytä henkilötietoja kauemmin kuin on välttämätöntä niiden tarkoitusten saavuttamiseksi, joita varten niitä käsitellään, mukaan lukien käsittelyn turvallisuus, joka noudattaa lakisääteisiä ja lakisääteisiä velvoitteita (esim. Tilintarkastus, kirjanpito ja lakisääteiset säilytysehdot), riitojen käsittely ja perustaminen, käyttää tai puolustaa oikeudellisia vaatimuksia maissa, joissa harjoitamme liiketoimintaa, mutta olosuhteet voivat vaihdella asiayhteydestä ja palveluista riippuen.

keksit

Me yhdessä palveluntarjoajien kanssa, jotka auttavat meitä tarjoamaan Sivustoa, käytämme "evästeitä", jotka ovat pieniä tiedostoja, jotka lähetetään verkkoselaimeen tai laitteeseesi tai joihin niitä käytetään ja jotka sisältävät tietoja tietokoneestasi, kuten käyttäjätunnuksen, käyttäjän asetukset , selaushistoria ja Sivuston käytön aikana suoritetut toiminnot. Eväste sisältää tyypillisesti sen verkkotunnuksen (Internet-sijainti) nimen, josta eväste on peräisin, evästeen "käyttöiän" (ts. Kun se vanhenee) ja satunnaisesti generoidun yksilöllisen numeron tai vastaavan tunnisteen.

Verkkosivusto voi käyttää tiedonkeruutyökaluja kerätä tietoja laitteelle, jota käytetään Sivuston käyttöön, kuten käyttöjärjestelmän tyyppi, selaimen tyyppi, toimialue ja muut järjestelmäasetukset, sekä käytetty käyttöjärjestelmä sekä maa ja aikavyöhyke, jossa tietokone tai laite sijaitsee.

Verkkoselaimet mahdollistavat useimpien evästeiden hallinnan selaimen asetusten avulla. Lisätietoja evästeistä, mukaan lukien evästeiden hallinta ja poistaminen, on osoitteessa www.allaboutcookies.org.

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt, että nämä evästeet asennetaan laitteellesi. Evästeet voidaan tyhjentää manuaalisesti selaimesi asetuksissa. Jos haluat nähdä selaimesi ohjeet evästeiden tyhjentämisestä, seuraa alla olevaa asianmukaista linkkiä:

Kromi: https://support.google.com/accounts/answer/9098093

Reuna: https://support.microsoft.com/en-us/help/4027947/windows-delete-cookies

firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored

ooppera: https://www.opera.com/help/tutorials/security/cookies/

Safari: https://support.apple.com/guide/safari/clear-your-browsing-history-sfri47acf5d6/mac

Vaikka käyttäjien ei tarvitse hyväksyä evästeitä, niiden estäminen tai hylkääminen voi estää pääsyn joihinkin palveluiden kautta saataviin ominaisuuksiin. Tämä sivusto ohittaa "Älä seuraa" -selaimen asetukset.

Sinun oikeutesi

Meille on tärkeää, että pystyt käyttämään ja tarkastelemaan sinua koskevia henkilötietoja ja tekemään niihin korjauksia tai poistamaan niitä tarvittaessa.

EU-rekisteröidyillä on seuraavat oikeudet: (1) sinulla on oikeus pyytää kopio tiedoista, jotka olemme liittäneet sinuun; (2) sinulla on oikeus korjata virheellisiä tai puutteellisia tietoja, jotka olemme liittäneet sinuun; (3) voit pyytää tietojen poistamista tietueistamme, ja Shaip noudattaa pyyntöä, kun laki sitä vaatii; 4) tietyin edellytyksin on oikeus rajoittaa käsittelyä; (5) sinulla on oikeus saada meihin liittyvät tiedot siirrettyä toiselle organisaatiolle; (6) sinulla on oikeus vastustaa tietyntyyppistä käsittelyä; (7) sinulla on oikeus vastustaa automaattista käsittelyä; (8) ja tarvittaessa sinulla on oikeus tehdä valitus asianomaiselle valvontaviranomaiselle.

Kalifornian kuluttajilla on oikeus pyytää ja vastaanottaa (1) henkilökohtaisia ​​tietoja, joita Shaip on kerännyt kyseisestä kuluttajasta; (2) lähdeluokat, joista henkilökohtaiset tiedot kerätään; (3) liiketoiminnallinen tai kaupallinen tarkoitus henkilökohtaisten tietojen keräämiseksi tai myymiseksi; (4) kolmansien osapuolten ryhmät, joiden kanssa Shaip jakaa henkilökohtaisia ​​tietoja; ja (5) henkilökohtaiset tiedot, jotka Shaip on kerännyt kyseisestä kuluttajasta.

Shaip ei syrji minkäänlaista henkilöä, joka käyttää oikeuksiaan minkään asiaankuuluvan tietosuojalain tai -asetuksen, mukaan lukien Kalifornian kuluttajansuojalain nojalla.

Jos sinulla on kysyttävää henkilökohtaisista tiedoistasi, mukaan lukien pyynnön esittäminen Kalifornian kuluttajansuojalain nojalla, ota meihin yhteyttä:

info@Shaip.com

(866) 426-9412